Arti e Mestieri

Schitterend Italiaans Design

Geproduceerd in Italië:

 

Sinds meer dan veertig jaar ontmoeten de creatieve expressie en de technische vaardigheid elkaar en het is vanuit hun verbintenis dat de creaties van Arti e Mestieri werden geboren. Een lineair en geavanceerd proces dat past bij de fabricage van metalen objecten met essentiële contouren en lichte vormen, als resultaat van onderzoek en ontwerp dat exclusief in Italië is gemaakt. Schoonheid en functionaliteit, de twee palen die elk stuk voortbrengen. Twee elementen, soms tegengesteld maar compatibel dankzij die mix van stijl en technische bekwaamheid die de onderscheidende kenmerken van ons merk vertegenwoordigt.

Arti & Mestieri presenteert de nieuwe Full Collection 2021-catalogus.

Langverwacht door de bezorgde “A & M” -fans, onthullen wij de nieuwigheden in de verschillende collecties alsook zeer bijzondere items.

Als u door de pagina’s van Full Collection 2021 bladert, vindt u het resultaat van een creatief proces dat tot leven is gekomen dankzij een onvergetelijk, eigenaardig en getalenteerd team.

Circeo, Rococò en Big Babol, met hun karakteristieke ronde vormen, zijn slechts enkele nieuwe namen die het voorstel van Arti & Mestieri 2021 doen opvallen.

Aangezien het aanbod van “A&M” groeit, is de uitbreiding deze keer in twee richtingen gegaan. De ene is het ontwerp en de realisatie van gloednieuwe lijnen en de andere is de groei van de bestaande succesvolle lijnen, zoals Albero della Vita. Die collectie, die al aanwezig was in de vorige editie van Full Collection, is verrijkt met nieuwe objecten en nieuwe kleuren. Bijvoorbeeld ons geliefde ivoor, dat als variant van wit een gevoel van sereniteit wekt.

Arti & Mestieri hebben echter ook hun gebruikelijke grappige en ironische geest behouden, zoals te zien is aan het voorbeeld van de Mamma Gatta-lijn met zijn wandklok en hartverwarmende kleerhanger. Zoals elk jaar komt ook 2021 weer met tal van ideeën en inspiratie om uw huis te renoveren en het een vleugje originaliteit en stijl te geven.

 

Selectie

Onze toppers

Diensten

Webwinkelkeur

binnen 14 dagen retour

Read More

Gratis verzending

Bij bestellingen boven de 65 euro

Read More

Made in Italy

Handgemaakt, zeer hoge kwaliteit

Read More

Contact

Vul hier uw vraag in

IK HEB EEN VRAAG